Обков

Важен завършек за всяка врата е обкова (дръжки). Това е финалната точка във придаването на напълно нова идентичност на вашия дом. Дръжките могат бързо и лесно да подчертаят дизайна на всяка врата. Погрижили сме се да предложим богата палитра от модели които да ви помогнат за този финален щрих. Но изникват някои въпроси които трябва да си зададете, за да направите точния избор:

  • Каква е разлика между дръжка за интериорна врата и дръжка за входна врата?                                                     

Всяка дръжка за вътрешна интериорна врата технически може да се използва като дръжка за входна врата на жилище  или апартамент. За да издържи на суровите условия на открито, би било добре дръжката да е изработена от подходящ материал и да притежава уместно покритие. Това е от съществено значение за предотвратяване на потъмняване и ранно износване.

  • Какво покритие искам за моите дръжки ?

За външни врати на открито е важно да се помисли за дълготрайността, тъй като някои материали и покрития ще устоят много по-добре на природната сила в сравнение с други. Метали като хром и месинг често се използват – първият е изключително издръжлив на потъмняване, а вторият придобива атрактивен завършек при потъмняване. Рустик метали и антични дръжки придаващи ретро излъчване, могат да бъдат използвани на открито, но предотвратяването на ръжда ще бъде не малък проблем.

      Нашите партньори от, които снабдяваме продуктите ни с обков са:

 

Интеза ООД е официален представител на световно известните марки в производството на продукти от сферата на сигурността  като AbloyMul-t-lockKESOSilca и много други за България.

Hoppe е водещ световен производител на дръжки за врати и прозорци. Марката се е превърнала в синоним на качество.

 

Авлон е специализиран доставчик на обков, крепежни елементи и инструменти.

 

Фирма “КАРА-КА” е създадена през 2004 година. Aсортимента на предлаганите от нея продукти включва обков и заключващи системи за врати (входни и интериорни)